Mina nyårslöften till 2014

 
Dehär med nyårslöften, alltid lika svårt haha.. Men i år har jag faktiskt kommit fram till 2 st!
Ett inom sso och ett irl, 
 
SSO - Att bli noggrannare när det gäller levling & nya hästar. Tillexempel ifall jag har 2 hästar som inte nått level 15 än, är det kanske inte de smartaste valet att köpa en till. Utan då ska jag vänta med köpet, och istället ge mig på levlingen tills minst en av dem kommit upp till level 15! 
 
IRL - Bloggen. Under detta året ska jag verkligen försöka satsa på bloggen & allt som tillhör. Inlägg, design, header, ja allt! Ska verkligen försöka till 100%, men självklart så att jag orkar och hänger med ;) 
 
Jag ska hålla mina löften, varesej jag vill eller inte. Ska ta tag i detta nu! ;)
 
(en header jag tänkte lägga upp innan jul, men tyckte inte att den passade in)

Nyår!

 
Äntligen nyår!! Som jag lääängtat. 
Ikväll kommer det skjutas mycket raketer, både irl och sso! Hoppas på en gryyym kväll. De kommer upp massa bilder här ikväll på fyrverkerier & annat! ;)
 
Har satt ihop en söt nyårsoutfit också, inlove med den 
 
Hoppas nu alla haft ett riktigt bra 2013, så fortsätter vi inpå 2014! 
- fler inlägg kommer under kvällen

De nya raketerna

 
En stor hiss för de nya raketerna! Verkligen fina & häftiga. Kul med något nytt! :D
Ja, imorgon är det nyårsafton, ser verkligen fram emot alla raketer + att jamsan kommer hem till mig & ska sova här! Ska bli riktigt kul ;)
 
De nya raketerna
 
MK1
Häftig form, påminner lite om spikhalsband man kan ha på hundar enligt mig haha ;) Speciellt på andra bilden!
 
MK2
Supersnyggt! Passar perfa som nyårsraket!
 
MK3
En lite mer "tjejig" raket enligt mig, mycket rosa och glitter, men snygg!
 
MK4
Vääldigt snygg! Love 2 this one
 
MK5
Sjukt häftig ;) Denhär tror jag blir poppis på nyårsnatten!

 
Tycker bra om alla raketerna haha, imorgon smäller det! :D

ehm..

 
..jag tror något hände här
 
HAHHAHAHHAHA :( tror min dator behöver en reparation..

Update

 
Jsus, har haft fullt upp över jul med exakt allt. Speciellt mycket med hästarna nu (irl), har varit iväg på träningar med fabbe & fått igång honom lite i hoppning. Fast hoppar mest studs med honom! 
Iallafall, inom sso så fortsätter jag med allt som vanligt, uppdrag, skötsel, levling m.m c;
 
När de gäller levlingen så går det ganska segt om jag får säga det själv, orkar knappt sitta varje kväll & köra samma lopp om och om igen. Synd att man inte kan variera lite :(
Menmen, tur att det ger något!
 
Har varit ganska trött nu också eftersom de har varit så mycket att göra, så har inte hunnit med bloggen alls. Dock kommer jag nu hela veckan vara hemma, så då blir det bättre! Mer inlägg imorgon! 
 
arkivbild

Julen

 
Hoppas att ni hade en riktigt grym julafton igår!
 
Det hade iallafall jag! Igår firade vi inom familjen & med nåra släktingar, och idag med resten av släkten! Dehär var nog bästa julen hittills om jag ska vara ärlig ;) 
Har fått paket som jag verkligen älskar haha! Inlove med de flesta grejerna :D
 
Just nu sitter jag här och levlar nisse, började precis! Hoppas på att han går upp i level 8 idag. Men ja, vi får se hur långt jag hinner. Ibland känns de som rundan aldrig tar slut.. :)
 

Champis på level 5 häst

 
När jag & jamsan levlade idag i figge så såg vi att det var 10 min kvar till figgechampis, så vi drog oss dit och var med. Vi hamnade konstigt nog i samma grupp ;) 
 
Iallafall, under loppet gick det bra! Jag (med min level 2 häst) slutade på 6 plats! Antar att dehär leder till att Nisse blir en av mina framtida tävlingshästar! 
 
 
Nööjd häst som fastna på en sten :))

Fragmenten

 
Tyckte verkligen det var en bra idé av sso att fixa dehär med julfragment och presenter. Kul att få nåt nytt! 
Idag fick jag en tröja som jag inte fått förut, en manrosett och en mössa! 
Tycker att tröjan är grymt fin faktiskt, så jag satte ihop en outfit av den + att jag köpte de vita tumvantarna nere vid arenan för ca 5000 js! 
 
 
Mössa - silvergladebyn 
Tröja - julfragment 
Tumvantar - arenan utanför jorvikstallet
Byxor - silvergladebyn 
Är totalt förälskad i vantarna, så gulliga ju hihi *-*
Det som står på önskelistan nu från fragmenten är nog tränset med "silver" på, fler tumvantar, mössor, tröjor & någon snygg byxa! Hoppas d finns bara :$ 

Julfoton

 
Igårkväll fotade jag o jamsan lite inför julen. Tänkte redigera några & lägga ut dem senare idag! Kanske blir något kollage & möjligtvis en ny header! Får se vad jag hinner med & orkar haha ;)
 
Julafton på tisdag, åh vad jag längtaar. Julklappar, kalle anka, god mat o bara mys hela dan! Blir nog också en del sso hoppas jag c: 
Tror inte jag är den enda som längtar , eller?
 

Ambitiösa levlare!

 
Idag har jag och jamsan varit såå duktiga & levlat alla banor på hela jorvik! Som löfte har vi att ha levlat klart våra araber innan jullovet är slut. Önska oss lycka till :)) 
 
Än sålänge har min nisse nått level 4 halvvägs till 5 och jamsans är i lvl 7, så där har jag något att ta ikapp ;)
 
 
Fick en otrolig bild uppe vid observatoriet haha, inlove ♥

Hopptekniken ♥

 
Guud, älskar verkligen Nisses hoppteknik & stegen han tar i galoppen. *-*
Han är en häst som jag verkligen hoppas kommer gå långt! Blicken och öronen när man tränar asså, älskaälskaälska.
 

Välkommen Nisse!

 

Nightsong aka Nisse är en arabhäst på 9 år med ett väldigt bra självförtroende. Han tvekar aldrig inför en tävling eller något han bestämt sig för att göra. Nisse är importerad till Jorvik från en ö som ligger en bit utanför. 
 
Han visar en god kapacitet för hoppning & hoppar högt men lite ostadigt. Han måste träna upp sin balans innan jag kommer starta honom i någon tävlingsgren. Men annars är Nisse som sagt väldigt tävlingsinriktad! 
 
Nisse är snäll och orädd för det mesta. Däremot kan han bli extremt busig vid uteritter & testa ryttaren en del, speciellt nu när det är snö, som han älskar.. Han gillar också att bestämma inför de andra hästarna, så jag tror vi har en ny liten "kung" i stallet ;)
 

Jag är tillbaka!

 
Äntligen har jag tagit mig tillbaka. Att bara lämna bloggen sådär och inte ens förvarna er är ett betéende like a shit, vilket jag ångrar som f*n att jag gjorde! Men det ska de bli ändring på kan jag lova denna gången. Detta kommer ALDRIG mer hända! 
 
Tänkte berätta lite vad som hänt nu när jag varit borta också! 
Dels har jag köpt en ny häst, nya kläder + utrustning och så ligger jag väääldigt efter med juluppdragen. Så där har jag något att jobba på nu! Men här på bloggen kommer ni från och med idag bli uppdaterade som det var innan min "paus".
 
Och en sak till. Jag är verkligen supertacksam till er som fortsatt titta in på bloggen även fast det inte hade kommit några inlägg. Statistiken har konstigt nog inte minskat alls mycket, så stort tack till er ♥